Efter længe overvejelser..

Efter nogle længe overvejelser, endte jeg også med at købe mit første smartur i denne uge. Jeg havde ellers i mange år, ikke gået med armbåndsur, da jeg alligevel af vane tog min telefon frem, for at se, hvad klokken var.

Jeg er begyndt at gå på arbejde om morgenen, siden vi efter flere måneders corona-lukning igen kan møde ind på kontorerne. For at motivere mig selv, og blive ved med at gå frem og tilbage på arbejde, tænkte jeg at det ville hjælpe, at kunne måle sine skridt, afstand osv.

Det var ikke nemt at finde ud af og beslutte sig for, hvilket smart ur det skulle være. Jeg har i årevis været Apple-bruger med iPhone, iPad, AirPod, Apple TV og indtil for nylig MacBook, så det var oplagt, at det sikre valg nok ville være et Apple Watch.

Efter at have set nogle anmeldelser på YouTube, endte jeg dog med at beslutte mig for, at jeg hellere ville bære rundt på et andet smartur. Mit valgt faldt på Huawei Watch GT2 46mm Black.

Her er nogle af årsagerne til, at det endte med dette valg:

  • Holder ca. 10 dages batteritid – i modsætning til 1-2 dage på Apple Watch
  • Ligner i formen et rigtigt armbåndsur
  • Man kan bruge den både på Android og iOS (hvis man nu skulle skifte telefon)
  • Den koster ca. 1/3 af hvad Apple Watchs nyeste model (billigste) koster
  • Man kan se sine beskeder og besvare telefonopkald, uden at have et ekstra simkort
  • Da jeg ikke er vant til at gå med armbåndsur, og ikke ved hvordan jeg vil reagere, vil jeg hellere “risikere” at miste 1.500 kroner, fremfor 3.500 kroner, som man skal punge ud med, hvis man satser på et Apple Watch.