Vi er tilbage på hjemmekontoret!

Efter flere måneders tilbagevenden til kontorerne, er vi fra den 21. september 2020 igen blevet bedt om at arbejde hjemme, ligesom vi gjorde i næsten 3 måneder fra medio marts 2020.

Foreløbig er der tale om 14 dage, hvor vores allesammens Mette Frederiksen har bedt dem det er muligt for, at arbejde hjemmefra indtil den 5. oktober 2020. Jeg er dog i tvivl, om vi kan vende tilbage til kontorerne efter 14 dage. Covid-19 tallene ser ikke ligefrem positive ud, da smittetrykket er steget på det seneste, og vi har slået rekort i antal smittede pr. dag i går.

Personligt trives jeg egentlig meget godt herhjemme, og har ikke særligt noget imod at arbejde hjemmefra. Vi er heldigvis i en tid, hvor internetforbindelserne er super hurtige, og man kan “mødes” over Skype for Business. Nogen vil måske endda sige, at kontakten til kollegaerne er steget i disse tider, end når man sad på sit eget lille kontor med døren lukket.