Arbejder stadig fra hjemmekontoret!

Det er næsten et halvt år siden, jeg sidst har skrevet noget på min personlige blog, så nu synes jeg, at det er blevet tid til noget nyt! 🙂

Der er stadig ikke noget nyt omkring vores arbejdssituation, vi arbejder fortsat hjemmefra, hvilket jeg har haft super nemt ved at tilvænne mig, og egentlig også nyder, selvom det også kunne være hyggeligt at mødes med kollegaerne.

Det har stået på utallige korte som lange Skype og Teams møder de sidste måneder, og jeg synes faktisk, at mødeformen er OK, og på sin vis også mere effektiv end fysiske møder. Man sparer alt udenomssnakken og de andre forstyrrende elementer.

Det forlyder pt. at vi skal fortsætte med at arbejde hjemmefra indtil den 5.4.2021, men det hele afhænger selvfølgelig af COVID-19 situationen til den tid, og om det hele bliver mere normaliseret, end situationen er lige nu.

Jeg er spændt på, hvordan samfundet indretter sig om nogle år, om samfundet/arbejdsgiverne/lønmodtagerne begynder at se anderledes på arbejdslivet, hvilke læringer der sker efter de seneste års erfaringer osv.

Det kunne især være spændende, om flere virksomheder begynder helt at lukke eller flytte i mindre lokaler, fordi medarbejderne kan arbejde hjemmefra, og uden at de behøver at bruge tid på transport, penge på parkering, arbejde på mere fleksible arbejdstider osv.