I dag blev Tim Cook lidt rigere – og jeg fattigere..

Ja, som overskriften indikerer, har jeg igen i dag investeret i nyt Apple-grej. Jeg har på det seneste dagligt været lidt små-irriteret over en meget lille og næsten usynlig ridse på skærmen af min iPhone XS Max 512GB fra 2020, og har derfor overvejet at købe en ny telefon. Jeg har igen-igen overvejet at prøve en Android telefon – især var der nogle gode tilbud på en Samsung Galaxy S21, men jeg vidste samtidig, hvordan det plejede at gå, når jeg prøver Android telefoner – og hvordan jeg igen inden længe har skiftet til iOS fra Apple.

Det blev lidt af et impulskøb, men jeg valgte at gå forbi den lokale 3-butik i frokostpausen, og det endte med, at jeg kom derfra med en Apple iPhone 13 Pro med 256GB derfra i skyfri blå – og blev ca. 9.000 kroner fattigere (godt det er så tæt på lønningsdag) 😊 Det var lidt mærkeligt at komme derfra – ikke på grund af den dyre telefon og min nye tilværelse som 9.000 kroner fattigere, men fordi jeg først nu kom ud for de nye regler på plastikbæreposer, som trådte i kraft den 1.1.2021. Det koster nu minimum 4 kr. at få en plastikpose, uanset hvor stort et beløb du køber for i butikken.

Jeg har været Apple iPhone bruger siden iPhone 3GS, og har haft de fleste modeller (iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6S, iPhone XS Max) og nu iPhone 13 Pro. Imellem telefonerne har jeg flere gange haft et “nu skal jeg prøve Android igen-flip”, men er hver gang skiftet tilbage til iOS og iPhone inden længe. Android telefonerne kan ligeså meget som iPhones og mere til, men brugeroplevelsen på iPhone er bare mere mig.